Nenad Stefanović

Toplo preporucujem svima! Prelep apartman na izuzetnoj lokaciji sa izvarednim osobljem! Uz sadrzeje koje nudi divno mesto za odmor i opustanje.

Ivana

Biser apartmani jesu primer,kako treba uneti dusu u prostoru..miris koji se siri u Biseru,ostaje u secanju i kada se ode prisutna je ceznja za ponovno vracanje..Osoblje je srdacno i jako ljubazno.Zelim im,da istraju i sacuvaju to, sto ih cini Biserom.IVANA CUPRIJA

Valentina

Kao gradjanka ali i kao profesionalni menadzer turistickih destinacija izrazavam svoj veoma pozitivan utisak o novom kompleksu za smestaj i uzivanje. Posebno cenim sto je ovaj objekat oplemenio i okruzenje, povezao trasu Centar – Hram Psv. Bogorodice i upotpunio sadrzaj za turiste i gradjane, odnosno zaokruzio jos jednu od vrnjackih „Staza zdravlja i kulture“. Vrnjacka Banja se moze jos jednom pohvaliti novimim specificnim sadrzajem u kom sve odise profesionalizmom, a istovremeno i toplinom osoblja koje pruza vrhunske usluge svojim gostma.

Dragan Stanojević

Imao sam utisak da se komentari i utisci cesto pisu iz kurtoazije,ali ovog puta nisam odoleo i morao sam da ostavim isvoj utisak.
Jednostavno domacini ovih apartmana su mislili na sve i mogu samo da im uputim najiskrenije cestitke i zahvalim im se sto su nam duh Skandinavije doneli u Vrnjacku banju.
Nastavite samo tako…

Goran Grcić ING-PRO

Kompletna usluga i sam smeštaj na vrhunskom nivou, želim da istrajete u ovom poslovnom poduhvatu od srca….

Akademik prof. Slavko Karavidić sa suprugom Vesnom

Apartmanima “Biser” ušlo se u Evropu. Ovde se može naći Evropski nivo sadržaja i usluge i Srpska duša puna topline i ljubavi. Apartmani “Biser” su biser Vrnjačke Banje!!

Dr. Rada Rajić

Inenađenje i oduševljenje!!!

Nisam verovala da u Vrnj. Banji postoji ovako nešto! Dolaskom u apartmane “Biser” došla sam u prelepi Evropski objekat. Svi apartmani su prelepi, luksuzno namešteni, funkcionalni do detalja besprekorno čisti, udobni i pružaju osećaj beskrajne intime i slobode. Kompletna eutopija kvaliteta prve klase, odiše elegancijom, bez suvišnih detalja , jako sofisticirano. Prateći elementi u lepoti boravka je svakako Wellness centar koji je funkcionalan i po svtskim standardima, dostupan u svakom trenutku, osmišljen da pruža odmor, relaksaciju i zabavu. Domaćini su profesionalni, predusetljivi, ljubazni i neposredni sa balkanskim osmehom i dušom. Rado ću uvek doći i toplo preporučiti svojim prijateljima i dragim osobama za odmor, službeni program, kongres, praznik ili vikend za svaku pohvalu I preporuku…