Wellnes

Wellness

Smešten u istom objektu naš Wellness I Spa deo predstavlja odlično mesto kako za relaksaciju I opuštanje tako I za revitalizaciju I jačanje Vašeg tela i duše. Zbog svog karakterističnog režima rada spada u Wellness-e intimnog karaktera, I samim tim gosti dobijaju još opušteniju I lagodniju atmosferu prilikom korišćenja istog. U saradnji sa našim terapeutom možete odabrati pravi tretman za Vas.

Od usluga koje možete koristiti u sklopu Wellness-a su sledeće: Profesionalna Đakuzi kada, Finska sauna, Infra-crvena sauna, Tursko kupatilo, Masažeri za stopala.  O svim blagodetima kao i prednostima i manama pomenutih tretmana možete se informisati direktno na licu mesta kod osoblja.

U ponudi su takođe I razne vrste masaža koje obavlja stručni viši fizioterapeut.

Kao pravi skriveni Biser ovog objekta je Slana Pećina.  Blagotvorni efekti soli su dobro poznati vekovima. Iskustva kroz istoriju potvrdila su lekovitost prirodnih slanih pećina i rudnika soli u lečenju kožnih bolesti, alergija i disajnih puteva. Na temelju tih iskustava i moderne tehnologije, kao i potvrde kliničkih istraživanja, kreirana je takozvana „Slana pećina“, aseptičan i zatvoren, ali i veoma atraktivan prostor, koji svojim izgledom imitira prirodnu slanu pećinu.

Na raspolaganju su Vam kako pojedinačne uskuge tako I celokupni paket usluga, naravno u zavisnosti od Vaših želja.